Klubmoduls historie – rimelig vildt

I dag bruges Klubmodul af over 1000 klubber/foreninger, Klubmodul sender hver dag over 85000 mails ud også har Klubmodul Danmarks bedste og letteste hjemmesidesystem for danske klubber. Dét er rimelig vildt…

Da klubmodul startede for godt og vel 7 år siden, var der ingen, som havde regnet med, at Klubmodul skulle blive så populært hos de danske klubber og deres medlemmer.
Og dog alligevel. For efter at den lille svømmeklub i byen Slangerup ved et tilfælde havde henvendt sig hos Klubmodul, og efterspurgt et let, nemt og basalt tilmeldings-system samt en hjemmeside til deres medlemmer, så viste der sig hurtigt et marked.
For medlemmerne tilmeldte sig flittigt på Slangerup svømmeklubs nye hjemmeside, faktisk over 200 på bare en dag! Rimeligt vildt.  Og derfra så Klubmodul sig aldrig bagover igen – ihvertfald ikke lige foreløbigt.

På den måde blev Klubmodul altså en realitet, og der er i dag snart 1000 klubber fra hele landet, som hver dag nyder godt af Klubmoduls mange erfaringer og service. For Klubmodul er i dag en landsdækkende virksomhed med 12 ansatte, som bare kører derudaf. Selvfølgelig har der i årenes løb været en række bump, men som kulturen er i Klubmodul og i alle de mange sports klubber, så er det jo bumpene som gør en stærkere.

Disse mange klubber tæller alle slags klubber. Alt fra Atletik. Badminton, boksning, billiard, bordtennis, cykling, dans til fodbold, gymnastik, håndbold, kamsport, løb, roning, ridning og svømning. Spektret spænder altså rigtig bredt, så Klubmodul kan klare lidt af hvert. Også antallet af medlemmer hos de respektive klubber spænder bredt. Alt fra danmarks største basketball klub SISU med ca. 600 medlemmer og danmarks største svømmeklub med 6000 medlemmer, til de langt mindre med kun 50 medlemmer.

En klub, som har brugt Klubmodul, er Horsens Svømmeklub. De har fået lavet en helt ny og meget smartere hjemmeside. Den er langt mere overskuelig end den tidligere udgave, ligesom den fremhæver klubben, som den fortjener – noget den tidligere hjemmesider ihvertfald ikke gjorde. Desuden går det også meget nemmere med tilmelding og booking af hold – både for medlemmer, men især også for dem, som holder styr på det i Horsens Svømmeklub.

Klubmodul tilbyder i dag en bred vifte af forskellige ydelser. Alt fra medlemsstyring, banebooking og shop til holdstyring, integreret regnskabssystem og kalender mfl.. Altså alt hvad en klub eller forening kunne have brug for hjælp til. Alle disse mange tilbud benyttes i stor stil af de danske sports klubber, hvilket bare samtidig viser de store udfordringer, som klubberne ude i det danske land står overfor. At de har problemer med noget af det mest essentielle.
Udover disse ting tilbyder Klubmodul også en række forskellige pakker, hvor både hosting, hjemmeside og service er en del af pakken.

Visionen og målet med hele Klubmoduls virke, er at lave et værktøj, som letter de administrative byrder ude i klubberne. For Klubmodul er bevidst om, at forenings og bestyrelsesarbejdet ofte er ulønnet frivilligt arbejde, og man derfor har minimal tid til alle de tidskrævende opgaver, som holdtilmeldinger og opdatering af hjemmeside er. Derfor er det netop her, at Klubmodul går ind og giver en hjælpende hånd med et gennemprøvet koncept, som så mange klubber i hele landet benytter i stor stil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s