Derfor har netop din klub brug for Markedspladsen

Vi er ikke i tvivl! Enhver klub kan få glæde af Markedspladsen – uanset størrelse, landsdel og sport. Markedspladsen er nemlig tiltænkt, som en håndsrækning til klubberne, som med Markedspladsen ganske nemt kan få tjent nogle nemme penge. Og hvilken klub har ikke lyst til det?

Ønsker i som klub, at “tvinge” alle jeres medlemmer til, at gå hele jeres by rundt en kold og regnfuld dag i november eller december, for at sælge små julekort eller kalendere, som klubben måske kan tjene 5000 kroner på? Eller “tvinge” jeres medlemmer til at hjælpe til forskellige arrangementer? Det gør i nok ikke, men i føler jer nødsaget til det, fordi i har brug for pengene. Og dette er helt forståeligt, men ville begge parter, både klub og medlemmer, ikke blive gladere for at kunne slippe for dette “job”?

Specielt når i kunne tjene de samme penge, og måske flere, ved at gøre nul og niks. Jep, i tror måske ikke på det, men det er nu muligt med Klubmoduls Markedsplads. En online markedsplads på jeres klub-hjemmeside, hvor jeres medlemmer og dans, ja alle! Kan købe ind gennem de mere 200 tilknyttede kendte webshops hvoraf i som klub så modtager op til 10% af det købte beløb. Super smart, ik? Helt uden, at jeres medlemmer skal tage flere timer ud af kalenderen, og uden, at jeres frivillige bogholder eller kasserer behøver at gøre noget. Det hele kører HELT automatisk!

Et simpelt, og særdeles realistisk estimat, viser hurtigt, at i som klub kan tjene mange penge med Markedspladsen – rigtig mange. Se herunder:
Vi antager klubben har 1.000 medlemmer. Vi sætter det lavt, og siger at blot 5% af medlemmerne (eller deres søskende, forældre eller bedsteforældre) køber for 10.000 kroner på et år gennem markedspladsen (800/måned). Dermed går der ca. 15.000 kroner direkte ned i jeres klub kasse. Hvert år!
Blot ved at aktivere medlemmer og fans med flere gennem markedspladsen.

Kontakt Klubmodul omgående for at høre nærmere!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s